Catalan English French Russian Spanish

Notícies Escàlem Coral Palamós

Tota la informació. Fotografies. Lletres. Concerts. Cançons. Cantaires.

  • Inici
    Inici Aquí pots trobar totes les entrades de blog de tota la pàgina web.
  • Categories
    Categories Mosrta un llistat de les categories d'aquest blog.

Palamós recupera les Caramelles amb el grup local Escàlem

  • Mida de la font: Més gran Menor
  • Imprimeix

Palamós recuperarà aquest diumenge la tradició del cant de les Caramelles de Pasqua Florida de la mà de la formació local Escàlem Coral integrada per una trentena de cantaires.

L'activitat s'iniciarà a la plaça de l'església de Santa Eugènia a Sant Joan, després de la missa de dos quarts d'onze del matí; i a la plaça de l'església de Santa Maria del Mar, a Palamós, després de la missa del migdia. Entre les dues actuacions Escàlem Coral també realitzarà una cantada de Caramelles al nou Parc del Convent dels Agustins, a la zona del Pedró.

 

IMG 7153

A banda d'aquests punts i un cop finalitzada la cantada a la plaça de l'església de Santa Maria del Mar, s'iniciarà un recorregut pels carrers més cèntrics del municipi que començarà al carrer Major i que finalitzara davant de la plaça de Correus.

En totes les actuacions programades per aquest diumenge els cantaires d'Escàlem Coral interpretaran peces tradicionals i populars.

Durant aquest recorregut, els integrants de la coral palamosina utilitzaran la tradicional cistella de les formacions, mitjançant la qual es recullen les ofrenes dels veïns. Les Caramelles eren un cant d'exaltació Pasqual que professaven grups de cantaires pels carrers de la vila, tot fent parada en les cases i balconades que se'ls reclamava i on sovint trobaven un porró de vi i una tassa de brou.

 

 

a CARAMELLES Visites: 945

Apunta't a les Noticies

Categories

Arxiu